Op zoek naar 
‘Mr./Mrs. Perfect’

Je zoekt naar SUPERMAN m/v voor je vacature. Maar niemand is ‘Perfect’. Wie niet helemaal aan het profiel voldoet kan tóch de perfecte match voor jouw bedrijf zijn. Bijvoorbeeld vanwege zijn/haar persoonlijkheid, motivatie of levenssituatie. 

Mensen werven is 
mensenwerk en maatwerk

De juiste kandidaat vind je niet zomaar tussen de cv’s. Meneer Janssen werft. zoekt naar de juiste klik tussen werkgever en potentiële kandidaat. Want met een echt gemotiveerde medewerker haal je als organisatie een pareltje in huis en bereik je duurzaam meer. 

Werkgever

Meneer Janssen werft.
en ontzorgt je organisatie

De tijd dat een simpele online vacature volstaat is voorbij. Meneer Janssen werft. zet de wervingscampagne in nauw overleg met jou volledig op maat uit. Hiermee ontzorg ik je organisatie en bespaar ik jou veel tijd en energie. Afhankelijk van je wensen en je propositie voor de kandidaten bepalen wij hiervoor altijd een tarief op maat.

Ik presenteer je uitsluitend passende kandidaten voor de vacature. Voordat we een kandidaatprofiel aan je voorleggen hebben wij al minimaal twee persoonlijke gesprekken met deze kandidaat gehad. We vormen ons vooraf een goed beeld van de kandidaat en zijn/haar vaardigheden, kennis, motivatie en persoonlijkheid, voor de maximale kans op een succesvolle match. Vervolgens begeleiden we het sollicitatietraject tot en met de definitieve keuze voor de juiste man of vrouw.

Meneer Janssen werft. gaat voor jou op zoek naar die ene perfecte match. Laten we snel eens vrijblijvend kennismaken.

Werknemer

Meneer Janssen werft.
zoekt jouw droombaan

Zoek je een andere werkomgeving? Een nieuwe uitdaging? Ben je niet meer happy in je huidige functie? Heb je te weinig vooruitzichten in je werk? Meld je dan aan bij Meneer Janssen werft.

In een vrijblijvend gesprek bekijken we samen welke kansen en mogelijkheden er voor jou liggen om een nieuwe baan te vinden via ons bureau. Dit kennismakingsgesprek kan eventueel ook aan jouw keukentafel, in het weekend en/of samen met je partner plaatsvinden. 

In de oriënterende fase krijgt een mogelijke nieuwe werkgever uitsluitend jouw anonieme profiel. Pas wanneer zowel jij als de werkgever volmondig interesse hebben in elkaar, word je begeleid bij jouw sollicitatieprocedure. Door deze beproefde werkwijze van Meneer Janssen werft. zijn je kansen op duurzaam succes maximaal.