Meneer Janssen werft. 
medewerkers voor
techniek, ICT en zorg

Meneer Janssen werft. werkt nauw samen met Cirkel Uitzendbureau uit Landgraaf. Samen voorzien we ook in aanvullende diensten voor werving en selectie, zoals assessments, tijdelijke hrm-capaciteit of socialemedia-campagnes. 

Onze opdrachtgevers zijn in verschillende mkb-sectoren actief:

Techniek
cv-monteurs, 1e monteurs E/W installaties, werkvoorbereiders en projectmanagers

 

Groenvoorziening
hoveniers, werkvoorbereiders, stratenmakers en bedrijfsleiders

 

ICT
programmeurs, e-salespersoneel, grafisch vormgevers en marketingspecialisten

 

Logistiek
chauffeurs, planners en procesoperators

 

Zorg
zorgprofessionals, financials en recruiters

Aanbevelingen

Peter is een heel enthousiaste en ondernemende man. Hij weet verbindingen te maken en zaken in beweging te krijgen. Het was leuk om met hem samen te werken.
Pauline van Helden
Senior HRM adviseur at SGL
Al geruime tijd werft Peter alle nieuwe medewerkers voor Orbis Software Benelux B.V. en Ask Us B.V. Van junior developer tot senior consultant. Peter stemt de manier van werven af op onze organisatie; zo doet hij naast het zoeken naar geschikte kandidaten ook een eerste voorselectie. Hij weet immers precies de cultuur van ons bedrijf. Dankzij Peter is er weer een junior bij ons begonnen en kunnen wij ons bezighouden met ons vak. Meneer Janssen blijft voorlopig voor ons werven! We zijn super tevreden met zijn aanpak en manier van werken!
Loe Hameleers
Owner, Orbis Software Benelux bv
Vanwege de huidige grote uitdagingen bij het vinden van nieuw personeel hebben we Peter ingeschakeld om gekwalificeerde medewerkers te vinden. Vanwege zijn persoonlijke aanpak, correcte opvolging en goede voorbereiding zijn enkele projecten succesvol afgerond.
Jesse Frans
Director bij Formafoam B.V.
Ik zou Peter zeker aanbevelen die een overstap willen maken naar een andere organisatie door zijn persoonlijke en professionele benadering weet hij altijd de juiste match te maken.
Geert van Dijk
Projectleider bij Unica Building Services