Niemand leeft en werkt voor zichzelf

Sinds 2019 verbind ik mijn eigen naam aan onze organisatie. Dat zegt alles over hoe ik het vak van zelfstandig recruiter zie. Als verbinder wil ik nadrukkelijk mijn persoonlijke betrokkenheid voelen en tonen. Zowel bij de ondernemers als bij de kandidaten die ik voor deze bedrijven werf.

Vanuit mijn oorspronkelijke vak van boekhouder en financial controller in het bedrijfsleven, groeide ik door naar de rol van bedrijvenadviseur, accountmanager en financieel ambassadeur bij de Rabobank. Hierdoor was ik vele jaren intensief betrokken bij talloze ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ik begrijp dan ook terdege waar de wensen, behoeften en knelpunten van deze werkgevers liggen. Zeker in de sectoren techniek en zorg. Al deze kennis en ervaring zet ik nu in voor Meneer Janssen werft.

Mijn netwerk voor jou

Als frequent bezoeker van netwerkbijeenkomsten kom ik al vele jaren overal in Limburg en bouw ik voortdurend verder aan mijn brede, maar vooral waardevolle en persoonlijke zakelijke netwerk dat ik zorgvuldig onderhoud. Daarnaast heb ik ingangen bij sociale werkvoorzieningen en organisaties als het UWV, om de juiste match te kunnen maken tussen bedrijven en passende, gemotiveerde arbeidskrachten.

Ik ben een pionier met de passie om mensen met elkaar te verbinden. Een betrokken Limburger, met oog voor mensen en organisaties die, net als ik, hart hebben voor de maatschappij. Want niemand leeft en werkt immers alleen voor zichzelf.

Vanuit Stein, waar ik woon met mijn vrouw Barbara en onze zoons Bas en Robin, wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Door ondernemers in contact te brengen met waardevolle arbeidskrachten. Door iedere dag weer mensen te inspireren tot een carrièrestap die nóg meer voldoening, plezier en perspectief geeft.

Wordt het eens tijd dat wij kennismaken?

Peter Janssen
Meneer Janssen werft.